dijous, 5 de setembre del 2013

La Biblioplatja s'acomiada fins l'any que ve!



La Biblioplatja tanca les seves portes després de ser present durant gairebé dos mesos a la Plaça de les Palmeres. L’equipament ha ofert els seus serveis a més de 2600 persones, almenys 350 més que el darrer 2012, que han pogut consultar i agafar documents en préstec, així com també llegir la premsa del dia. A més a més, la Biblioplatja ha organitzat i acollit més d’una vintena d’actes en els quals hi han participat unes 1400 persones aproximadament. Cal destacar que enguany, i degut a les condicions climatològiques, algunes de les activitats programades s’han vist traslladades a la Sala d’Actes de la Biblioteca.

Les activitats amb més èxit de participació han estat la Demostració de Cuina d’Estiu, conduïda per Rosario Montoza, el Taller-Degustació de Capirinhes i Mojitos, a càrrec del Club del Cep, la Passejada literària, a càrrec de Ramón Verdaguer i el Taller de Dansa Creativa monitoritzat per les ballarines Carla i la Marta Móra. Les passejades mediambientals, a càrrec dels biòlegs Enric Badosa i Carme Buxalleu, i el 10è Festival de Contes per a Adults, coordinat per Albert Estengre, han estat, alhora,  algunes de les trobades més destacades de la temporada.
L’Hora del Conte infantil que la Biblioteca programa durant tot el curs a la seva Sala d’Actes també s’ha traslladat a la Biblioplatja. Les sessions han anat acompanyades posteriorment d’un taller creatiu i ha assolit en diverses ocasions el centenar de participants. Cal destacar també la gran participación en el taller de fer volar estels.

L’equipament mòbil de la Biblioteca d’Arenys de Mar celebrava aquest 2013 els 16 anys de presència a Arenys de Mar. L’equipament vol ser present a la població durant els mesos d’estiu, acostant la lectura al ciutadà i oferint activitats lúdiques relacionades amb la població.

La Biblioplatja s’ha acomiadat  amb l’acompanayment de les notes alegres i fresques del grup arenyenc NÒMADA TRIO, que ofert  un concert gratuït per a tots aquells que s’hi han acostat.

Imatges: Quim Mateu
                                    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada