divendres, 30 d’agost del 2013

"8 al dia" emet una notícia sobre la Biblioplatja d’Arenys de Mar


El programa informatiu del canal 8tv “8 al dia notícies”, dirigit pel periodista Josep Cuní, va fer una visita a la Biblioplatja el passat 16 d’agost. El motiu va ser l’enregistrament d’una notícia sobre les activitats i les característiques de l’equipament, que es va emetre en l’informatiu de la nit del següent diumenge 18 d’agost.

L’equip del programa va gravar imatges sobre el funcionament i el tipus de materials que els usuaris poden trobar a la Biblioplatja. També va dur a terme entrevistes a usuaris i al personal gestor de l’espai. Entre elles s’hi poden trobar les declaracions de la directora de la Biblioteca de la població Mercè Cussó, que va destacar que la intenció de la Biblioplatja és “voler ser present a la vida de carrer”, a través de les activitats i la lectura, i les del regidor de Cultura J.M Llodrà, que va assegurar que la Biblioplatja és sens dubte “la gran protagonista dels mesos de l’estiu”. Dues usuàries també van confirmar el triomf de l’equipament animant a la resta de la població a participar-hi.

El clip informatiu porta per títol “Llibres, ombra i brisa a la Biblioplatja d’Arenys de Mar”, i es pot visualitzar al portal web del programa, al minut 17’10’’.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada