dimecres, 17 de juliol del 2013

Torna la Biblioplatja amb activitats a l'entorn de l'Any Espriu!


A partir d’aquest dimecres 17 de juliol i fins al 30 d’agost la Biblioplatja s’ubica de nou a prop del mar per fer extensibles els seus serveis a tots aquells que vulguin gaudir alhora de la platja i de la lectura. Durant un més i mig l’equipament restarà obert de 10 a 13,30h i de 17,30 a 20h, a la plaça de les Palmeres, i disposarà dels serveis de lectura i préstec de documents tan per infants com per adults. També s’hi podrà trobar la premsa del dia i una selecció de publicacions periòdiques. L’espai també farà la funció d’Informador Turístic, oferint als usuaris tota mena de documentació relacionada amb la vil·la d’Arenys de Mar, complementant així el servei que ja dóna el Punt d’Informació  Turístic d’Arenys de Mar.
 
Enguany la Biblioplatja ha volgut participar en l’homenatge al centenari del naixement de Salvador Espriu. És per això que algunes de les activitats programades giraran a l’entorn de la figura de l’escriptor, entre elles s’hi podran trobar Hores del Conte dirigides a infants, que aniran a càrrec de diversos narradors, i una passejada literària conduïda per Ramon Verdaguer 

Tot i això les activitats tradicionals de l’espai no han perdut protagonisme i tots aquells que ho vulguin podran repetir l’experiència de participar en la Demostració de Cuina d’Estiu, conduïda per Rosario Montoza, les Passejades amb Golondrina i el Festival Arenys de Contes, que arriba aquest any a la desena edició. També es podran fer un Taller-Degustació de Capirinhes i Mojitos, que anirà a càrrec del Club del Cep, i un Taller de Dansa Creativa dirigida a tots els públics i monitoritzat per les ballarines Carla i la Marta Móra. A més a més hi haurà dues Passejades Mediambientals centrades en l’entorn arenyenc que aniran a càrrec dels biòlegs Enric Badosa i Carme Buxalleu. La programació de la Biblioplatja es tancarà el divendres 30 d’agost amb el concert en directe dels arenyencs NÒMADA TRIO, a les 22h de la nit. 

Les activitats organitzades a la Biblioplatja estan dirigides al públic adult i infantil, i procuren ser un espai de lleure i cultura obert a tothom. La Biblioplatja és una iniciativa de la Biblioteca P. Fidel Fita organitzada amb el suport de les Regidories de Joventut, Cultura i Medi Ambient de la vila. Aquest és el 16è any consecutiu que l’espai obre les seves portes, oferint els seus serveis als banyistes amb un èxit notable i convertint-se ja en un actor estable de la geografia estiuenca d’Arenys de Mar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada