dimarts, 2 de juliol del 2013

Ja tenim a la venda les entrades del Centenari!


Tots aquells que vulgueu assistir al concert homenatge del Centenari del naixement de Salvador Espriu ja us podeu adreçar a la Biblioteca per comprar les vostres entrades!  L'Ajuntament d'Arenys de Mar,  ha arribat a un acord amb l'organització del concert per tal d'oferir les entrades a un preu més reduït. Així, tots els veïns i veïnes de la vila podran adquirir les localitats a un preu de 20€

Així, tots aquells que volgueu comprar les entrades us podeu adreçar al personal que estigui atenent al segon pis de la Biblioteca. Allà podreu efectuar el vostre pagament i agafar les entrades a l'instant. 


El Concert del Centenari serà l'acte central de celebració de l'Any Espriu, que se celebra aquest 2013 arreu del país per commemorar que el 10 de juliol de 1913 va néixer Salvador Espriu, figura clau en la història de les lletres catalanes.
Exactament 100 anys després d'aquella data, és a dir, el proper 10 de juliol de 2013, Arenys de Mar esdevindrà l'epicentre de l'Any Espriu acollint el Concert del Centenari, que aglutinarà el bo i millor de l'escena musical, teatral i escènica de Catalunya. 
Des de la Biblioteca volem animar a tothom a que sigui partícip juntament amb nosaltres a aquest any literari tant especial, que ha significat el record a la figura de Salvador Espriu, escriptor i poeta amb forts lligams amb la nostra població. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada