dijous, 25 de juliol del 2013

Estudiants de català d'universitats d'arreu del món es troben a Arenys de Mar


El XII Campus universitari de la llengua catalana, organitzat per l'Institut Ramon Llull i el Govern d'Andorra, ha programat un dia de treball a la nostra vila. La Biblioteca P. Fidel Fita ha acollit aquest dijous 25 de juliol als alumnes, estudiants de català i vinguts d'arreu de món en dues activitats: durant el matí, un curs de llengua catalana i, a la tarda, després de dinar, una xerrada sobre Espriu i la llengua catalana, que ha anat a càrrec del Dr. Sebastià Bonet, professor del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de Barcelona i nebot de Salvador Espriu.
Les activitats s'han fet abans d'una ruta literària per la vila, que ha anat a càrrec de Pep Quintana i Filippo Melis. La ruta finalitzarà al cementiri d'Arenys (cementiri de Sinera), on tindrà lloc un petit concert de l'obra d'Espriu El Minotaure i Teseu que ha musicat el cantautor arenyenc, Dídac Rocher, amb el seu darrer disc.
El Campus universitari de la llengua catalana ofereix als estudiants, gràcies als cursos de llengua i a la participació en un ampli ventall d'activitats culturals i de lleure, la possibilitat d'integrar-se en el teixit social i el context natural de Catalunya i Andorra. Aquesta immersió lingüística i cultural a cavall entre la Costa Brava i el Pirineu andorrà permet als participants poder viure plenament en català durant uns dies.
Us deixem les imatges de la trobada d'aquest matí, cortesia del servei de premsa de l'Ajuntament de la vila. 






                                                                                                 Text i imatges: Ajuntament d'Arenys de Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada