Facebook Flick Google RSS

dijous, 23 de maig de 2013

Primera imatge del viatge literari a Fes


Darrerament El Marroc, concretament la ciutat de Fes, ha rebut una visita molt inspirada i lectora. I es que des d'aquest dimecres els membres del nostre Club de Lectura passegen pels carrers de la ciutat mil·lenària cercant cultura per tot arreu.

Fes és la ciutat de l'Islam, de les madrasses i els palaus luxosos que salvaguarden el centre d'ensenyament més antic del món occidental. També va ser durant una època esplendorosa el refugi dels jueus expulsat del món cristià degut a les conversions forçoses. Durant anys va ser la capital de El Marroc, fins que aquest va passar a mans franceses i el seu protectorat, i l'any 1981 la ciutat va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Els nostres viatgers doncs, estan essent testimonis directes d'un llegat històric que ha quedat imprès per sempre més a les pedres i els carrers que conformen la ciutat. Aquí us deixem la primera imatge que ens han fet arribar.

Si voleu saber quina serà la ruta que farà el Club de Lectura d'Arenys de Mar podeu consultar aquest link. 0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.