dilluns, 20 de maig del 2013

Parlem amb Laia Longan


El passat 17 de maig els nens i nenes de i de Primària de les escoles Joan Maragall i Sinera van assistir a la trobada literària "Parlem amb Laia Longan", que es va fer a la Sala d'Actes de la nostra Biblioteca. Almenys un centenar de nens van poder intercanviar les seves opinions i inquietuds literàries amb l'autora del llibre infantil Otto, el nen que va arribar amb la neu, obra que ja havien llegit amb anterioritat com a activitat escolar, i que va ser l'escollida per aquesta Tertúlia Literària organitzada per la Biblioteca.

La trobada va esdevenir molt interessant pels nenes i nenes del nostre poble, que van poder descobrir com és l'ofici d'escriure i quins són els camins màgics als que et pot portar la imaginació. Des del nostre equipament agraïm molt la presència de l'escriptora, així com també la de l'editor, Joan Vives, d'Animallibres, que la va fer possible.


Laia Longan (Barcelona 1979), es va llicenciar en Comunicació Audiovisual perquè li agradaven molt les 
històries i el cinema. També ha publicat el llibre En Lluc i en Fred DeSucre a l'illa invisible (2010). El seu llibre Otto, el nen que va arribar amb la neu, té la sort de poder comptar amb les il·lustracions de Jordi Vila Delclòs (1966).

Aqui podreu veure algunes de les imatges d'aquesta trobada tan especial.


















                                                             Imatges: Quim Mateu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada