dijous, 28 de març del 2013

Lectura poètica d'Espriu


Per commemorar el Dia Mundial de la poesia i retre homenatge a la figura de Salvador Espriu dins el marc de la celebració del centenari del seu naixement, el Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu va organitzar el passat dijous 21 de març la lectura de poemes "Poesia en altres veus".

Més d'una tretzena de persones van participar al llarg de l'acte amb el recital de poemes de l'escriptor. L'objectiu de la trobada era també posar de relleu el caràcter universal de la poesia d'Espriu, que ell expressava amb els temes que l'obsessionaven: la reflexió sobre la mort i la llibertat de l'home, i també la preocupació pel destí del seu poble. És per això que la poesia que es va poder escoltar a la Sala d'Actes de la Biblioteca va estar narrada per veus de persones nascudes a diversos països: Alemanya, Japó, Itàlia, Galícia, Egipte, el Marroc, Cuba, Brasil, Nova Zelanda, Hondures i Catalunya. També es va fer una lectura utilitzant el sistema de Braille per a persones amb discapacitat visual. La trobada va estar amenitzada amb la música dels guitarristes Enric d'Armengol i Samuel Arderiu.

A les imatges que us deixen a continuació hi podreu veure a Laura Ligero, Arrigo Tomasi, Montse Gené, Luis Fernández Valcarcel, Brian Doherty, Hesham El Sadr, Erik Haasnoot, Miquel Vila, Kadija Aghrib Mhirou, Montse Comí, Mercè Sàbat, Mercè Rigual, Patricia Gonzalez Maria Luisa-Fernandes Leite Malu, Fatouh i Estanis Fors durant la lectura del poema.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada