dijous, 14 de febrer del 2013

Vols millorar el teu anglès?


La Biblioteca i l'agència de viatges Sakkara organitzen el Club de Lectura en anglès per tots aquells interessats en millorar i reforçar aquesta llengua través de la lectura. Les sessions es duran a terme un cop al mes i estan concebudes per a que els seus participants tinguin l'oportunitat de llegir i comentar obres originals en llengua anglesa, creant un espai literàri on s'hi desenvolupi i es practiqui l'exercici oral i escrit. 


Els diferents grups i horaris es decidiran el proper dilluns 18 de febrer a dos quarts de nou del vespre. Aquest dia els interessats també podran conèixer el professor Brian Doherty, que conduirà les trobades.


Si hi vols participar només cal que vinguis el proper dilluns a la Sala d'Actes de la Biblioteca, o et dirigeixis a les nostres instal·lacions per formalitzar la inscripció.

________________________________________________________________________________

New English Club "Book's Reader"!


Would you like to read novels written in English and talk about them in a group? Our library and the travel agency Sakkara, are promoting the reading and sharing of impressions of novels written in English through a once-a-month book club starting February 18, 2013, at 18:30 in Sala d'Actes de la BibliotecaIt is open to anyone who want to learn english. 

Untill now the places will not be limited so come learn with us!






Activitat patrocinada per Viatges Sakkara.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada