dimecres, 6 de febrer del 2013

Trobada dels Clubs de Lectura amb l'Anne Holt


Barcelona s'ha tenyit de negre. Pels carrers s'entrecreuen senyors vestits amb impermeables i boines fosques que observen de reüll qualsevol moviment dels seus coetanis. Manegen petites llibretes relligades acompanyades d'una ploma destapada per poder prendre nota ràpidament. "Una dona mira tres vegades el rellotge i s'apuja el coll de l'abric amb impaciència. La segueixo", escriu un home ros i prim com una anguila. "15.05, ja fa estona que no veig ningú amb un abric verd al meu voltant, potser l'organització XX ha notat la meva presència. Cal reprendre el rastre", anota un de més enllà que mira d'amagar-se al darrere d'un maniquí de la botiga Desigual de les Rambles. Alguna cosa es mou. Algú sospita. Tots som possibles víctimes...o conspiradors.
Si, Barcelona aquesta setmana és misteriosa. I també Negra, no en va la ciutat acull una de les trobades més importants del gènere de crim i misteri. Aquest dies doncs, les activitats relacionades amb les pertinents lectures són a tot arreu.

És per això que aquest dimarts, vint-i-un membres del club de lectura d'Arenys de Mar van participar a la trobada de Clubs de Lectura que la Biblioteca Antonio Marin del Prat de Llobregat va organitzar amb l'escriptora noruega Anne Holt. A la sala però, no més hi havia arenyencs i pratencs. També hi van fer presència els Clubs de Lectura de Mataró, Pineda de mar, Olesa de Montserrat, Manresa i Sentmenat.

L'autora ens va explicar algunes de les claus de la seva última novel·la, Lo que esconden las nubes, així com també el motiu del seu interès per aquest gènere que gaudeix de milers d'adeptes arreu del món. 

Us deixem la fotografia que ens vam fer amb l'autora i us animem a llegir-la si encara no la coneixeu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada