dimecres, 27 de febrer del 2013

Encetem la trobada de parelles lingüístiques d'aquest 2013!


Aquest dimarts la Biblioteca va acollir la inauguració del Voluntariat per la Llengua 2013 a Arenys de Mar. Almenys una vintena de persones i parelles linguïstiques van assisitir a l'acte que va estar presidit pel regidor de Cultura, J.M Llodrà, la regidora de Joventut, Susanna Mir, i la responsable del Servei Municipal de Català de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Assumpció Ribas. La campanya d'enguany ha tingut un gran èxit entre la demanda de les persones que volen aprendre a parlar el català amb fluïdesa ja que s'hi han presentat fins a 21 aprenents. Aquest nombre ha obligat a provar fórmules noves que fins ara no s'havien utilitzat, com els trios lingüístics, ja que el nombre de voluntaris ha estat enguany inferior al d'aprenents. Ribas ha recordat que per aquest motiu el programa resta encara obert per a nous voluntaris.


                                                                Imatges: Quim Mateu.

El Voluntariat per la Llengua és una campanya organitzada des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar amb el suport del Consorci per la Normalització Lingüística, que promou aquest tipus de voluntariat, de manera que persones que parlen habitualment el català destinen un a part del seu temps a conversar amb persones que el volen aprendre i necessiten agafar fluïdesa, perdre la vergonya i poder-lo parlar de manera natural.

Si encara voleu formar part d'aquesta campanya us podeu adreçar a l'Ajuntament de la vil·la o al CNL per tal de formalitzar la vostra petició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada