dimarts, 29 de gener del 2013

Anne Holt al Club del Llibre del Prat de Llobregat


El proper dimarts 5 de febrer a les 19:00h del vespre, la biblioteca Antonion Martín del Prat de Llobregat acollirà una de les xerrades organitzades dins el cicle de xerrades "El Club del Llibre". Els participants podran gaudir de la trobada amb l'escriptora noruega Anne Holt, un dels icones actuals de la novel·la negra. La biblioteca d'Arenys també participa en aquesta trobada i per això ha organitzat un autocar amb places lliures i gratuïtes obertes als membres del Club de Lectura de la nostra població. Tots aquells que hi estiguin interessats podran efectuar la seva inscripció al segon pis de la biblioteca de manera gratuïta. Recordem que les places són limitades i que el llistat de participants es tancarà un cop aquestes hagin estat cobertes. 



Anne Holt és ex-ministra de Justícia de Noruega, periodista i advocada. Va irrompre a l'escena literària l'any 1993 amb la seva primera obra La diosa ciega, i amb el temps s'ha convertit en un dels noms de referència d'aquest gènere que cada cop guanya més adeptes. De la seva ploma n'han sortit personatges estrella com la detectiu Hanne Wilhemsen, protagonista de Bienaventurados los sedientos i La muerte del demonio.

Holt presenta ara Lo que esconden las nubes, una nova aventura dels detectius Inger Johanne Vik i Yngvar Stubo, que ja van ser els personatges centrals de castigo, la primera entrega de la seva nova i exitosa sèrie de novel·les.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada