divendres, 14 de desembre del 2012

Josep Pla i la cultura del vi al Club de Lectura.


Almenys una quarantena de persones i membres del Club de Lectura d'Arenys de Mar van assistir a la xerrada Josep Pla i la cultura del vi, que es va fer el passat dilluns 10 de desembre a la Sala d'Actes de la Biblioteca.

L'acte va estar conduït pels arenyencs Ramón Verdaguer i Jordi Pou, propietari, del celler restaurant  Club del Cep, que va fer una demostració sobre el vi novell tot explicant-ne les seves qualitats, història i característiques. Posteriorment es va poder fer un petit tast d'aquest vi.

                               Els assistents escolten els dos ponents. Imatge: Quim Mateu.

En Ramón Verdaguer ens va obsequiar amb una interessant xerrada sobre la figura literària de Josep Pla, de qui en va descriure una mica la seva vida i costums, així com les virtuts literàries que l'han convertit en l'escriptor català per excel·lència. A més a més, els assistents ja havien llegit amb anterioritat un document editat per la biblioteca on s'hi podien trobar textos de l'autor relacionats amb la cuina i la vinicultura catalana.

La tertúlia va voler unir així dos elements de la nostra cultura, el vi i Josep Pla, per finalitzar aquest any 2012.  La propera trobada es farà el pròxim 21 de gener a les set de la tarda, i tindrà per protagonista l'obra La librería ambulante, de l'autor nord-americà, Christopher Morley.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada