Facebook Flick Google RSS

dissabte, 22 de desembre de 2012

Ja tenim el Pare Noel aquí!


Us proposem una endevinalla....sabeu qui és aquell home una mica pujat de quilos, amb una frondosa barba blanca, les galtes ben molsudes i un jersei i uns pantalons de color vermell? no? doncs us donarem una pista més. Aquest home tant simpàtic reparteix regals per totes les cases dels nens que s'han portat bé cada 24 de desembre. Ara si??? doncs si! és ni més ni menys que el Pare Noel!!!

                                                 Imatge: Quim MateuDoncs aquest dijous, el Pare Noel ens ha fet una visita a l'hora del conte infantil, ens ha explicat la seva història i s'ha fet fotografies amb un bon grapat de nens. El Pare Noel ha vingut ben acompanyat de la Valéria Pérez, una amiga molt especial, que ha explicat el seu conte amb molta traça. I també ens ha obsequiat amb unes divertides galetes casolanes que s'assemblaven molt a aquest senyor barbut!


A més a més, pocs dies abans d'aquesta visita tant sonada, la biblioteca va celebrar el taller de nadal per infants, on cada participant va poder fer el seu arbre de Nadal particular. La tarda va anar molt bé i tothom es va poder emportar un objecte de decoració ben bonic!

                                                                        Imatge: Quim Mateu

L'hora del conte s'acomiada per les festes de Nadal i us desitja que mengeu moltes neules i torrons! ( i també que us portin molts regals, es clar).0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.