dissabte, 22 de desembre del 2012

Expositor de Nadal per triar i remenar.

Esteu buscant poemes per fer la felicitació de Nadal? voleu un disc de nadales i música per ambientar les trobades familiars? esteu encuriosits per saber quins textos van escriure escriptors com J.M de Sagarra o J.S. Papasseit sobre aquestes dates tant assenyalades?

A la biblioteca hem preparat un expositor de llibres i música relacionats amb el Nadal perquè tots els que vulgueu el vingueu a consultar i a agafar en préstec el document que més us interessi. Podreu trobar el llibres a l'expositor de la sala de préstecs i els cd's de música a l'expositor del primer pis. A més a més, la sala infantil té un expositor especial preparat també pels més petits.

Però la celebració de Nadal a la biblioteca no queda aquí. Com que ens agrada que les coses estiguin fetes entre tots, durant els últims dies els nens i les nenes de la sala infantil han pintat uns dibuixos de nadal que representen el pessebre i els reis de l'orient. Després el personal de la biblioteca ha penjat aquests dibuixos de l'arbre de Nadal que tenim a l'entrada de la biblioteca, i ens ha quedat un decorat d'allò més bonic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada