dijous, 26 de juliol del 2012

Premi InterRail 2012

El 4rt concurs No perdis el tren ja té guanyadors!!Aquesta iniciativa de les Biblioteques de Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell (Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell, Vilafranca del Penedès i Arenys de Mar amb la col·laboració de Renfe i InterRail va comptar amb 1004 participants que el dijous 26 de juliol van estar pendents dels resultats. Amb l'ajuda de Ràdio Arenys, concretament a través del programa Tot a la fresca, s’han sortejat els tres premis.

El primer premi, 1 InterRail Global Pass doble de 22 dies va ser per M. Neus Riaza, de Sabadell. El segon, 1 InterRail Global Pass Flexi de 10 dies va recaure per Núria Francès, de Caldes de Montbui. I, finalment, el tercer premi, 1 InterRail Global Pass doble Flexi de 5 dies, va tocar a en Rosa Chavarrias, de Berga. Tots ells, després de les gestions amb InterRail, rebran a les seves respectives biblioteques el bitllet per poder viatjar. 

Tots aquells usuaris que durant els mesos de juny i juliol van agafar en préstec qualsevol document relacionat en viatges, podien omplir una butlleta que des d'aquestes biblioteques, membres del programa de Turisme (i), se'ls hi oferia. 


Ara només ens queda dir que ho gaudeixin i... Bon voyage!!!








Fotografia de Quim Mateu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada