dijous, 5 de juliol del 2012

Comença l’estiu i agafen vacances les activitats que al llarg de l’any han alimentat Arenys de Mar de paraules i han portat les veus de la imaginació i dels somnis.


Així el 31 de maig va ser la darrera sessió de L’Hora del Conte, amb l’esplèndid Cesc Serrat i el seu músic acompanyant. Tothom, grans i petits, s’ho va passar d’allò més bé. És en aquesta cita setmanal dels dijous en què gràcies a la col·laboració d’avis, tiets, pares i mares, amics i coneguts, l’Hora del Conte esdevé un punt de trobada entranyable i ineludible per a tots.

Però si hi ha més ganes de contes, aquest estiu se n’explicaran a la biblioplatja.


L’altra cita amb que un bon nombre de lectors arenyencs ha gaudit de les lletres durant aquest curs és la del Club de Lectura, que ha culminat les seves trobades amb la tertúlia al voltant de la novel·la Olor de colònia, conduïda per Paquita Zaragoza, i en presència de la seva autora, Sílvia Alcàntara, que va assistir gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes.

La pròxima cita serà el proper 17 de setembre amb la novel·la La marca de l’home de Philip Roth, i serà conduïda per Mariví Rodilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada