divendres, 22 de juny del 2012

La tertúlia literària s’acomiada fins setembre amb la visita de l’escriptora Sílvia Alcàntara


La tertúlia literària de la Biblioteca P. Fidel Fita tancarà el curs un cop més havent consolidat el seu model de combinar cites amb novel·listes catalans i sessions sobre novel·les estrangeres. En aquesta última tertúlia del proper dilluns 25 parlarem sobre la novel·la Olor de colònia, i comptarem amb un regal final: la presència de l’autora, Sílvia Alcàntara gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes.  Els tertulians, que, com sempre, es reuniran a les 7 de la tarda, comptaran amb col·laboració de la Paquita Zaragoza com a moderadora.


Enguany, la tertúlia també ha estat l’origen d’un viatge per a visitar l’escenari de la novel·la. En aquest cas, el viatge a Amsterdam fet durant aquest mes de juny arran de l’obra La noia de la perla, de Tracy Chevalier.

Les tertúlies també han inspirat sortides més properes, com  l’expedició a la biblioteca de Mataró per parlar amb Ramon Solsona de la seva novel·la, L’home de la maleta, i també a la biblioteca del Prat per fer una trobada amb l’escriptora Siri Hustvedt, autora d’Allò que vaig estimar.

Hem d’agrair en totes les tertúlies la presència d’un col·laborador que, de forma desinteressada, presenta l’escriptor i la novel·la i engega i modera la xerrada. Aquesta temporada aquest paper l’han exercit les següents persones: Teresa Montmany, Lourdes Cazorla, Paquita Zaragoza, M. Teresa Bertran, Raymond Zorrilla i Enric Agustí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada