dimarts, 15 de maig del 2012

Tot és a punt per recordar a Mossèn Martí Amagat


   Tot és a punt per a la celebració, el proper diumenge 20 de maig a les 7 de la tarda al Teatre Principal, de l’acte Un areny que la mar captivà... recordant Mossèn Martí Amagat. Les entrades ja es poden recollir a la Biblioteca.

  La comissió d’arenyencs que promou l’acte ja ha tancat el guió i l’ordre de les intervencions. Intercalant paraula i música, es reviurà la persona i l’obra del que fou durant més de trenta anys rector d’Arenys de Mar.

   Fèlix Mussoll, prevere i membre del Fòrum Joan Alsina, recordarà el seu amic amb una intervenció titulada Mossèn Martí, una persona amb carisma i vocació. Ramon Verdaguer serà l’encarregat de donar veu a Un arenyenc que la mar captivà i Paquita Zaragoza a Paraules i sentiments recordarà la vessant literària amb lectura de textos a càrrec de Joan Pera i Mercè Sàbat. Jordi Marsol i Raquel Xiberta interpretaran les cançons que han preparat a partir de poemes de Martí Amagat. La presentació anirà a càrrec de Miquel Vila.

   Martí Amagat Matamala (1931-2011) va treballar de jove en missions populars a Amèrica Llatina. Membre actiu del Fòrum Alsina, va ser escollit Arenyenc de l’Any el 2006 per àmplia majoria i va publicar diverses obres de poesia i prosa.  La Biblioteca ha preparat una selecció dels seus llibres que estan exposats a la zona de préstec.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada