Facebook Flick Google RSS

dijous, 19 d’abril de 2012

Per Sant Jordi, Passallibres!


Aquest any, com és habitual, la Biblioteca surt al carrer per Sant Jordi i compartirà la Plaça de l'Església amb altres entitats de la vila. A diferència d'altres anys, però, hi haurà un Passallibres!. Aquesta activitat està inspirada en el moviment Bookcrossing, una xarxa en la que els lectors es posen d’acord per passar-se lectures deixant-les en racons més aviats discrets.

Com funciona?

El Passallibres! començarà a les 12 del migdia amb un alliberament. Això vol dir que personal de la Biblioteca poc minuts abans deixarà un llibre a un indret de la vila. Ràdio Arenys anunciarà l’inici de la recerca i donarà les primeres pistes. La persona que el capturi vindrà a la parada de la Biblioteca i oferirà un exemplar propi. El llibre que hagi entregat serà alliberat una hora després i tornarà a iniciar-se una recerca. La cadena s’allargarà fins a les 7 de la tarda. Us hi apunteu?

La Biblioteca Virtual i Sant Jordi

A la Biblioteca Virtual, el nou portal d'interacció entre les biblioteques i els usuaris, trobareu un apartat especial amb recomanacions per part dels bibliotecaris, entrevistes amb novel·listes amb projecció per aquest Sant Jordi per poder-los veure i escoltar, un petit tast de les diferents activitats organitzades des de les biblioteques i entre moltes més coses per descobrir. Tanmateix, per als més petits també hi ha novetats per ells. Des del portal Chillias trobaran la llegenda de Sant Jordi, trencaclosques, manualitats, jocs i la possibilitat de felicitar aquest dia enviant una divertida postal. Entreu i gaudiu de tot el que aquest nou portal us pot oferir.

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.