divendres, 24 de febrer del 2012

Arrenca la gimcana dedicada a Ferran de Pol


La Biblioteca posarà en marxa L’enigma Ferran de Pol, una gimcana per als alumnes de 6è de primària de les escoles Joan Maragall i Sinera que té l’autor arenyenc com a protagonista. Els primers en participar-hi seran els alumnes de l’escola Joan Maragall els pròxims 27 i 28 de febrer.

L’activitat consisteix en buscar entre tots els recursos de la Biblioteca aquells documents que ajudin a respondre correctament un qüestionari sobre la vida i obra de Ferran de Pol. D’aquesta manera, els alumnes no només es familiaritzen amb la figura de l’autor de Miralls tèrbols sinó que també aprenen què cal fer per trobar un document: consulta de catàleg, localització del document i distribució de les matèries per les diverses àrees de la Biblioteca.

La gimcana es farà sempre en horari no obert al públic i els alumnes es dividiran per grups. Al final, cada grup muntarà un trencaclosques amb la imatge de la façana de la Biblioteca fotografiada per Quim Mateu. L’activitat forma part del Centenari del naixement de Lluís Ferran de Pol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada