dissabte, 21 de gener del 2012

La Biblioteca tornarà a fer les maletes


La Biblioteca vol tornar a fer les maletes. Després de la càlida acollida dels viatges a l’Alguer, Istanbul, Berlín i Escòcia, organitzats al voltant d’una lectura, la propera destinació serà Amsterdam, la reina de les tulipes, els canals, les bicicletes i les pintures impressionistes. L’expedició té previst sortir el 7 de juny i tornar el 10, de dijous a diumenge.

Tot i que el programa d’activitats no està tancat, no faltarà les visites a la casa d’Anna Frank, al Rijksmuseum –un dels centres de referència de pintura impressionista i que exhibeix obres de Rembrandt o Vermeer, entre altres-, o al mercat de la flor, al costat del canal Singel, una explosió de colors i varietats. Durant l’estada es farà també la tradicional tertúlia sobre un llibre ambientada a la ciutat. Especial serà la visita a la Biblioteca Pública Central, la més gran d’Europa, dissenyada per l’arquitecte Jo Coenen i que compta amb una cafeteria, restaurant, teatre, terrassa i sala d’exposicions.

Amsterdam té un dels centres històric més gran d’Europa. Els canals formen un mig hexàgon -tallat pel riu Amstel- i donen encant a la zona. Van ser construïts el segle XVII, són transitables i disposen d’un mecanisme subterrani que evita les males olors i l’estancament d’aigües. Tant és així que hi ha gent que viu sobre ells en cases-vaixells. Una altra de les curiositats de la ciutat són el gran nombre de bicicletes que es colen per tot arreu i frenen tirant enrere els pedals. L’organització tècnica anirà a càrrec de Sakkara Viatges. Si us agrada llegir, si us agrada viatjar, no dubteu en preguntar al personal de la biblioteca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada