dilluns, 14 de novembre del 2011

Cap a la primera trobada d'El Club del Llibre


Una quarantena d'usuaris de les biblioteques d'Arenys de Mar, Malgrat i Canet han volgut ser presents a la primera trobada d'El Club del Llibre, un cicle de xerrades amb diferents autors que promou l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i que rep el suport de la Xarxa de Biblioteques Municipals. L'autora encarregada d'obrir el foc és la nord-americana Siri Hustvedt el proper 15 de novembre a la biblioteca d'El Prat de Llobregat.

L'autocar sortirà del Calisay a les 18h i la tornada serà entre dos quarts de deu i les deu. L'activitat és totalment gratuïta.

Siri Hustvedt és una escriptora versàtil que ha escrit novel·la, assaig i poesia. Nascuda als Estats Units, filla de pares noruecs, ha publicat diversos estudis sobre art i literatura, reculls de contes i quatre novel·les, entre les quals destaca Allò que vaig estimar, que va quedar finalista del Premi Llibreter l'any 2004. Amb La mujer temblorosa o la historia de mis miedos es va endinsar en la seva pròpia malaltia, una misteriosa alteració del sistema nerviós que li causa dolor. El llibre va ser elogiat pel neuròleg Oliver Sacks. L'estiu sense homes és la seva darrera obra.

Viu a Brooklyn, Nova York, amb el seu marit, el també novel·lista Paul Auster.

La trobada amb l'autora és fruit de la col·laboració de la Diputació de Barcelona amb les editorials Empúries i Anagrama.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada