dijous, 8 de setembre del 2011

La Biblioplatja augmenta el número de participants





La Biblioplatja segueix creixent: aquest estiu més de 2.300 usuaris han passat per sota la carpa tot buscant un llibre, la premsa diària, revistes o una estona d’esbarjo. La programació d’activitats, una mescla de contes per grans i petits, passejades i tallers, han atret a més públic que l’any passat, 1.371.

Fa 14 anys que la Biblioteca externalitza els seus serveis al passeig marítim, una experiència pionera a la comarca.

Enguany la novetat a la programació ha estat el taller d’expressió corporal, conduït per Marta i Carla Mora. L’activitat ha tingut molt bona acollida i els participants van poder relaxar-se envoltats d’un entorn privilegiat. Altres tallers amb més trajectòria darrera, com els dos de cuina que va oferir Rosario Montoza, també van atraure un bon nombre de públic.

Els contes s’han repartit en tres àmbits: la golondrina, l’Hora del conte i el festival Arenys de Contes. Com és habitual la golondrina es va omplir per escoltar les històries tot passejant per la costa arenyenca. Els narradors van ser Roger Pou i Ferran Martín. L’Hora del conte, l’activitat més veterana de la Biblioteca, han estat conduïts per Albert Estengre, que convidava a la quitxalla a fer una activitat manual després de la narració. El Festival Arenys de Contes s’ha consolidat com una proposta lúdica i nocturna al passeig marítim.

Altres activitats que ja van ser presents l’any passat, com la passejades mediambientals guiades pels biòlegs Carme Buxalleu i Enric Badosa o la literària, dirigida per Ramon Verdaguer, també han tingut molta acceptació.

Fotos: Quim Mateu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada