dijous, 4 d’agost del 2011

Ja tenim guanyadors a l'InterRail!


1015 participants van estar pendents el dijous 28 de juliol als resultats del 3r concurs No perdis el tren, una iniciativa de les Biblioteques de Berga, Caldes de Montbui, Moià, Sabadell (Els Safareigs), Sant Celoni, Taradell, Vilafranca del Penedès i Arenys de Mar amb la col·laboració de Renfe i InterRail. Amb l'ajuda de Ràdio Arenys, concretament a través del programa Tot a l'hora, es va sortejar i notificar en directe qui eren els agraciats dels tres premis. Així mateix també ho va fer la Ràdio de Vilafranca del Penedès.

El primer premi, 1 InterRail Global Pass doble de 22 dies va ser per Dayana Cata, de Vilafranca del Penedès. El segon, 1 InterRail Global Pass Flexi de 10 dies va recaure per Marcel·la Espin, de Sabadell. I, finalment, el tercer premi, 1 InterRail Global Pass doble Flexi de 5 dies, va tocar a en Xavier Rovira, d'Arenys de Mar. Tots ells, després de les gestions amb InterRail, rebran a les seves respectives biblioteques el bitllet per poder viatjar.

Tots aquells usuaris que des del 30 de maig van agafar en préstec una guia de viatge, podien omplir una butlleta que des d'aquestes biblioteques, membres de programa de Turisme (i), se'ls hi oferia.

Ara només ens queda dir que ho gaudeixin i... ens veiem a la tornada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada