dijous, 14 de juliol del 2011

La Biblioplatja ja és aquí!


La Biblioteca municipal torna a portar els seus serveis al passeig marítim a partir del 15 de juliol. Així, aquells veïns o visitants que busquin una lectura estiuenca, podran triar entre una selecció de novel•les, còmics, literatura infantil i juvenil. I aquells que vulguin informar-se, a la Biblioplatja podrà llegir la premsa del dia, revistes i documentar-se sobre els interessos turístics de la vila.

Com és habitual, la Biblioplatja arriba acompanyada d’activitats culturals. La primera serà el conte i passejada amb golondrina, el 20 de juliol. L’hora del conte infantil aterrarà puntualment a dos quarts de 7 cada dijous a partir del 21 de juliol. Després de la narració, els nens que ho vulguin, podran participar en un taller de manualitats.

Els contes per adults arriben més tard, cada dimecres del mes d’agost a partir de les 10 de la nit. Les actuacions formaran part de la nova edició del Festival Arenys de Contes.

Enguany, com a novetat, hi haurà un taller d’expressió corporal, el 2 d’agost, dirigit per Marta i Carla Mora. Continuaran també altres activitats que van tenir molt bona acollida en anteriors edicions: el taller de cuina de Rosario Montoza, la passejada literària amb Ramon Verdaguer i les passejades medi ambientals. Enguany n'hi haurà dues, una guiada per Carme Buxalleu i l’altra per Enric Badosa.

Recordeu que per a les activitats amb places limitades (golondrina i passejades) cal inscriure-s'hi amb antel·lació a la Biblioteca o a la mateixa Biblioplatja. En cas de pluja, les hores del conte i els tallers es celebraran a la sala d'actes de la Biblioteca.

Podeu consultar horaris, la ubicació i l'agenda clicant sobre activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada