dimarts, 21 de juny del 2011

Jordi Puntí acomiada la temporada de la tertúlia


La loquacitat i simpatia de Jordi Puntí van acomiadar amb molt bon regust de boca la temporada de la tertúlia literària. L'autor va participar en aquesta activitat de la Biblioteca gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya.

La tertúlia -dedicada a Maletes perdudes, l'última novel·la de l'autor manlleuenc- va aplegar una quarentena de persones. Molts van agrair que Puntí expliqués l'origen de les seves històries. Sovint neixen d'una troballa casual, quotidiana. Després té una bona feinada: relaciona la troballa amb altres idees, es documenta, organitza el relat, escriu, repassa, retoca. En el cas de Maletes perdudes la imaginació se li va disparar en conèixer tres camioners paquistanesos que l'ajudaren en la seva mudança de vivenda.

La tertúlia tornarà el proper 26 de setembre amb la novel·la Érem quatre de Ferran de Pol. L'acte serà conduït per Teresa Montmany i forma part de la programació d'activitats del centenari del naixement de l'autor arenyenc.

Bon estiu!

Foto: Quim Mateu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada