Facebook Flick Google RSS

dimarts, 5 d’abril de 2011

Comença l'any Ferran de PolL’obra de Ferran de Pol arribarà a la sala d’actes de la Biblioteca a través de la veu de divuit arenyencs que recitaran fragments de la seva obra. La lectura és el primer acte dels que s’han preparat per commemorar el centenari del naixement de l’escriptor arenyenc.

Els encarregats posar veu a la prosa de Ferran de Pol seran: Joaquim Cassà, Elena Casas, Khadija Aghrib, Teresa Montmany, Pep Mayolas, Eudald Prat, Noemí Rossell, Pol Torrent, Bernat Oliver, Montserrat Grífols, M.Teresa Rosset, Marcel Graupera, M. José Riera, Pol Cova, Júlia Bertran, Jordi Salbanyà, Blai Bender i Zenon Bender.

En motiu del centenari s’ha habilitat un espai a la pàgina web de l’ajuntament: on es pot trobar informació biogràfica i bibliogràfica, documentació sobre l’itinerari guiat pels escenaris de Miralls tèrbols, un canal de vídeo Ferran de Pol, un espai on deixar comentaris, l’hemeroteca del web municipal, enllaços, informació d’actualitat i l’agenda d’activitats. El centenari, que durarà tot l’any, també incorporarà activitats amb escolars.

Rellegim Ferran de Pol
se celebra el divendres 8 d’abril a les 8 del vespre a la sala d’actes de la Biblioteca. I per qui vulgui venir a xerrar i aprendre sobre 'Miralls tèrbols' està convidat a la tertúlia del proper dia 11.

* Vídeo del canal Ferran de Pol de You Tube.

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.