Facebook Flick Google RSS

divendres, 17 de desembre de 2010

Per Nadal un bon taller mai fa mal


Quan falten quatre dies mal comptats per Nadal la Biblioteca ja ha viscut l'esperit de les festes gràcies a dos tallers que van tenir un molt bon nombre de públic i -el que és més important- molt d'entusiasme.

Va obrir el foc el taller de cuina i decoració de la taula dirigit, respectivament, per la Rosario Montoza i la Teresa Bisbal. La Rosario va proposar dos plats de consistència ben diferent; un filet à la broche acompanyat de verduretes saltejades i xampinyons i (per ajudar a pair-lo) una referescant escuma de cava amb llimona. La Teresa va explicar tècniques imaginatives per a plegar tovallons i altres trucs per preparar una taula ben elegant.

I després de deixar que els grans sal·livessin pensant en viandes nadalenques, va ser el torn dels petits. El dijous 15 va haver-hi una Hora del Conte ben especial. L'Anna Danés va explicar la història l'Eliseu el carter. L'Eliseu està acostumat a rebre paquets-regal de tot tipus (petons, abraçades, rialles) però un bon dia en rep unes capses misterioses. Casualment, les treu el carrer el dia 5 de gener a la tarda i, no tant casualment, en surten els tres reis mags. A partir d'aquell dia l'Eliseu serà el nou patge reial. Després del conte, la Susi Piñero va explicar a grans i petits com pintar un arbre de fusta penjable.

Per a rematar la petita febre nadalenca de la Biblioteca el proper dia 20 arriba el recital poètic a càrrec de la Isabel Rocatti.

Ah, i per a qui vulgui començar a organitzar-se pel 2011 ja tenim calendaris muntables i gratuïts.

Fins aviat!

0 comentaris:

© 2014 Bibliom@renys | Distributed By Free Blogger Templates | WP Wildweblab converted by Bloggertheme9
Powered by Blogger.