divendres, 17 de desembre del 2010

Per Nadal un bon taller mai fa mal


Quan falten quatre dies mal comptats per Nadal la Biblioteca ja ha viscut l'esperit de les festes gràcies a dos tallers que van tenir un molt bon nombre de públic i -el que és més important- molt d'entusiasme.

Va obrir el foc el taller de cuina i decoració de la taula dirigit, respectivament, per la Rosario Montoza i la Teresa Bisbal. La Rosario va proposar dos plats de consistència ben diferent; un filet à la broche acompanyat de verduretes saltejades i xampinyons i (per ajudar a pair-lo) una referescant escuma de cava amb llimona. La Teresa va explicar tècniques imaginatives per a plegar tovallons i altres trucs per preparar una taula ben elegant.

I després de deixar que els grans sal·livessin pensant en viandes nadalenques, va ser el torn dels petits. El dijous 15 va haver-hi una Hora del Conte ben especial. L'Anna Danés va explicar la història l'Eliseu el carter. L'Eliseu està acostumat a rebre paquets-regal de tot tipus (petons, abraçades, rialles) però un bon dia en rep unes capses misterioses. Casualment, les treu el carrer el dia 5 de gener a la tarda i, no tant casualment, en surten els tres reis mags. A partir d'aquell dia l'Eliseu serà el nou patge reial. Després del conte, la Susi Piñero va explicar a grans i petits com pintar un arbre de fusta penjable.

Per a rematar la petita febre nadalenca de la Biblioteca el proper dia 20 arriba el recital poètic a càrrec de la Isabel Rocatti.

Ah, i per a qui vulgui començar a organitzar-se pel 2011 ja tenim calendaris muntables i gratuïts.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada