dijous, 4 de novembre del 2010

La sala d'actes convida a Salvador Espriu


Salvador Espriu serà el convidat d'excepció a la sala d’actes de la Biblioteca el proper divendres dia 5 (20h). Arriba a Arenys l’obra Amor hermètic, protagonitzada en solitari per Fina Rius i dirigida per Teresa Vilardell a partir d’una tria de textos de Rosa Delor.
Fina Rius es posa en la pell d’alguns dels personatges femenins nascuts de la ploma i la imaginació d’Espriu. Letízia, Laia, Carlota, Fedra, són les veus a través de les quals l’espectador pot captar de la mirada de l’autor sobre tema amorós. Una mirada marcada pel misteri, la subtilesa, el neguit. Espriu desconfia de l’amor, pot ser només una il•lusió, un corriol cap a la foscor. Per sort, però, l’amor de la Mare que totes elles porten a dins pot salvar-les i salvar també a l’home que contemplen però no sempre saben veure.
Poesia, teatre, narrativa, amor i misteri es barregen en aquesta obra que arriba a Arenys de Mar per primera vegada després de passar per l’espai Brossa de Barcelona. L’entrada és gratuïta, us hi esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada