dimarts, 3 d’agost del 2010

El Festival multipolar arriba a la Biblioplatja



El Festival multipolar desembarcarà a la Biblioplatja demà dimecres 4 d'agost (22h) de la mà de Martha Escudero i el seus Retablos de Román Calvo. La narradora mexicana explicarà vides i miracles de compatriotes seus, gent humil que un bon dia va topar amb l'inesperat i que van ser retratats per un pintor, Teodosio, dins una església.


I què és el Festival multipolar?


Es tracta d'una iniciativa conjunta entre les Biblioteques Municipals del Maresme i L'ANP (Associació de Narradors Professionals, formada, entre altres, pels arenyencs ALbert Estengre i Carles Alcoy) per fer arribar a 23 municipis de la comarca històries per adults. La biblioteca és un àmbit on el conte infantil hi és present i compta amb molts seguidors. Amb experiències com aquesta es vol obrir la biblioteca a les narracions i el públic adult.

Per què es fa al Maresme?

Perquè, com diu el díptic del Festival: "El Maresme és una comarca amb històries, contalles i malnoms. Ha vist fer damunt seu santpolades i capgrossades. El Maresme és una terra de pas que tracta les paraules com els clavells, les maduixes o els pèsols. El Maresme és on històries, llegendes i contes troben bones orelles que en poden gaudir".

I a on puc trobar més informació sobre el festival?

Aquí, al bloc del multipolar.

1 comentari: