dimecres, 21 de juliol del 2010

La Biblioplatja torna a refrescar!


La biblioteca P. Fidel Fita torna a traslladar part de la seva logística a prop del mar: a partir del dijous dia 15 de juliol la Biblioplatja estarà a disposició de nadius i estiuejants. L'obertura de portes anirà acompanyada de l'inici de tota una bateria de propostes estiuenques.

Aquest any una de les novetats són les passejades en grup per aprendre -a través d'un especialista d'Acciónatura- les peculiaritats de la vida marina i els secrets per mantenir-la neta.

Una altra de les novetats són les Sensacions i café: café-art, una gustosa introducció al món de l'or negre a càrrec de Pere Montserrat.

Com cada any, no mancaran els contes i els espectacles de petit format. N'hi haurà per a grans i per a petits. Els infantils es faran els dijous (18.30h) a la Biblioplatja. El primer en obrir el foc serà el Màgic Cambras amb el seu Bocabadat! (dijous 22 de juliol).

Les narracions per adults formaran part de la setena edició del festival Arenys de Contes, enguany dedicat a Salvador Espriu. Les sessions seran els dimecres. Per a saber la programació i l'horari, cal mirar el post que hi ha a sota aquest mateix article.

El mateix divendres 23 de juliol Rosario Montoza farà una demostració de cuina amb sorteig dels plats al final de l'acte. Entre plat i plat, es realitzarà el sorteig dels bitllets d'InterRail del qual ja hem informat en aquest bloc.

Propostes a banda, la Biblioplatja ofereix els serveis habituals de consulta i préstec d’una selecció especial de llibres estiuencs. I qui ho prefereixi, podrà donar un cop d'ull a la premsa i revistes. La Biblioplatja també disposa d’informació precisa per aquells que vulguin saber més sobre els encants turístics de la vila.

I aquells que vulguin navegar fora del mar podran fer-ho de dues maneres: amb el seu portàtil dins l’espai wi-fi especialment habilitat o a través dels ordinadors instal•lats dins el mòdul de la Biblioplatja.



* Imatge creada per UllDistret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada