dimarts, 8 de juny del 2010

Gaspar Hernàndez acomiada la temporada de tertúlies de novel·la


El dissabte 12 de juny la biblioteca P. Fidel Fita acomiadarà la temporada de tertúlies literàries de novel·la amb un convidat ben especial: Gaspar Hernàndez, periodista, escriptor i autor d’El silenci, novel·la guanyadora del Premi Josep Pla i triomfadora en el Sant Jordi 2009. La tertúlia serà moderada pel periodista Josep Maria Flores.

A la novel·la, Umiko, una jove japonesa, dorm mentre el seu alumne de meditació li parla amb veu serena a l’oïda. La veu de l’amic forma part de l’estratègia terapèutica amb la qual Umiko prova de superar una greu malaltia. Un camí llarg, canviant i sorprenent i en que tota millora anirà acompanya d’una major sensibilitat respecte el món espiritual. Una sensibilitat que l’autor també propaga des de L’ofici de viure, el popular programa de Catalunya Ràdio.

Gaspar Hernàndez apropa altres formes de mirar la vida des del micròfon però també des de l’escriptura. En aquesta faceta però, la mirada cap el nostre interior es mesclen amb les emocions que transmeten els seus personatges.

La tertúlia es farà a la sala d’actes de la biblioteca i començarà a dos quarts de vuit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada