dimecres, 3 de març del 2010

8 de març, dia de la dona treballadora!

Los buscadores de conchas de Rosamunde Pilcher, aquest és el llibre que es comentarà a la tertúlia del mes de març, una sessió tindrà lloc el dilluns dia 15 a les 19h. La proposta en aquest cas és a càrrec de l’Associació de Dones per la Igualtat d’Arenys de Mar per tal de commemorar el dia de la dona treballadora que, pels qui no ho recordin, és el dia 8 de març. Una data que també tindrà repercussió a l’hora del conte del dijous 11 de març on els més petits també podran gaudir i celebrar aquest dia.

Si us interessa aquest tema o alguna novel•la on la protagonista també sigui una dona, aquí us recordem algunes recomanacions que van servir per commemorar aquest dia i d’altres que també us poden agradar i que trobareu a la Biblioteca: La palmera de blat de Mercè Ibarz, Historia de una maestra de Josefina Aldecoa, Petons de diumenge de Sílvia Soler, Júlia d’Isabel-Clara Simó, Posdata: te amo de Cecelia Ahern, Complot dels anells d’Assumpció Maresma, entre molts altres.

Si voleu estar al cas de les altres activitats que es duran a terme per l’Associació, consulteu l’agenda d’activitats de l’Ajuntament.

Animeu-vos a participar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada