dijous, 28 de maig del 2009

Viatge a la ciutat d'Istanbul

Després de l'èxit del viatge a l'Alguer per commemorar el 50è aniversari de la biblioteca, us proposem una sortida a Turquia, concretament a Istanbul, pel pont de Sant Joan, del 20 al 24 de juny de 2009.
Durant els 5 dies a la ciutat, es faran diverses activitats entre les quals destaquem la tertúlia literària de la novel·la De part de la princesa morta, de Kenizé Mourad, i una excursió en vaixell pel Bòsfor. Si voleu més informació, cliqueu el següent enllaç.

4 comentaris:

  1. Trobo d'allò més original que es puguin arribar a fer les tertúlies literàries in situ. Quina acceptació i seguiment teniu entre el vostre públic? Ho trobo una passada.

    ResponElimina
  2. A mi també em sembla increïble el grau de compromís i participació al voltant d'aquesta activitat. És fantàstic poder combinar viatge i literatura. Felicitats!!
    Ja ens explicareu com ha anat.

    ResponElimina
  3. Estem molt contents de la gran acceptació de l'activitat. De moment som unes 40 persones inscrites (amb la paga i senyal feta) i encara hi ha gent que s'està decidint.
    La biblioteca compta amb l'agència de viatges Sakkara, encarregada de l'organització tècnica, i també amb un guia d'Arenys de Mar, en Pep Quintana que ens acompanyarà des d'aquí al llarg de tota l'estada.
    A Istanbul s'ha programat una xerrada sobre la cultura del país a càrrec d'una professora universitària llicenciada en Filologia Àrab i Islam, i en la resta d'activitats també gaudirem de les explicacions d'un guia local. Anunciem des d'aquí que la tertúlia de Kenizé Mourad es durà a terme en un lloc emblemàtic que encara no podem desvetllar.
    De tornada d'Istanbul, penjarem les fotografies i us explicarem les anècdotes.
    Si us voleu apuntar al viatge, ja sabeu!!!

    ResponElimina
  4. Quina iniciativa més bona. Viatjar, llegir, veure art. Això és un servei de qualitat!

    Ens explicareu el viatge?

    Antònia Caño

    ResponElimina